Door het aanbrengen van spaakbeschermers krijgt jouw rolstoel een geheel eigen stijl en het voorkomt dat je met je vingers tussen de spaken kunt blijven hangen en jezelf verwondt, en bij een fiets kom je niet meer met de voeten tussen de spaken.

Voor een fiets is het een mooi en goedkoop reclameobject en kan ingezet worden voor reclamecampagnes. In grote steden is dit een zeer goedkope manier van adverteren en de fietsreclame is een echte eyecatcher.

De spaakbeschermers zijn in 2 standaard maten te leveren: 45 cm en 49 cm, respectievelijk voor 22 inch en 24 inch wielen. Het middelste gat is 15 cm groot, graag zelf nameten welke maat spaakbeschermer je nodig hebt.

Wij kunnen elke maat spaakbeschermers leveren!

De platen hebben, om mooi op de wielen / spaken te zitten een snede zodat alle spanning van de platen af is en ze mooi strak op de wielen zitten. Dit doet echter geen afbreuk aan de full-colour print en de gehele uitstraling. Als ze geen snede zouden hebben dan zouden de platen bol kunnen gaan staan en dat kan tijdens het rollen ernstig letsel aan o.a. vingers veroorzaken. De spaakbeschermers zijn gemaakt van polycarbonaat van 1 mm dikte (bijna onbreekbare kunststof plaat).

De spaakbeschermers worden geleverd zonder bevestigingsgaten, omdat elk gespaakt wiel weer anders is. Met een scherp ijzerboortje kan gemakkelijk een gaatje geboord worden, waarna de spaakbeschermers vastgezet kunnen worden met kleine tirewraps (kabelbindertjes), die wij meeleveren.

U kunt ervoor kiezen om een eigen foto te mailen via www.wetransfer.com.

U kunt ook een keuze maken uit www.signbiblio.nl  (klik op photos and illustrations), u mailt ons dan het fotonummer en een klein voorbeeld , of u maakt een keuze uit onze voorbeelden.
De prijs van 1 set (2 stuks met dezelfde afbeelding) is euro 135,- incl. btw en incl. verzendkosten (Nederland).

Als u meerdere spaakbeschermers wilt bestellen dan kunt u korting krijgen. Mail ons het aantal spaakbeschermers en wij maken een passende offerte.

 

De levertijd is ongeveer 10 werkdagen