Raamdecoratiefolie ! Plakplastic , grijze raamfolie, dat spul wat op de ramen geplakt wordt, het heeft vele namen.
Wij monteren deze folie al vanaf 1992 en hebben al vele kilometers folie gemonteerd.

Er bestaan veel soorten raamdecoratiefolie, zelfs in de bouwmarkt is deze folie te koop. Die folie is echter niet te vergelijken met de folie die wij leveren, onze folie is van een superieure kwaliteit, bestendig tegen zon, kou, vocht, hij kan zelfs aan de binnenzijde van een douchedeur gemonteerd worden zonder dat de folie ( zelfs na jaren ) loskomt. Onze folie is nagenoeg krimpvrij ( er bestaat geen 100 % krimpvrije folie ), de lijmlaag verkleurd niet en zelfs na jaren ziet de folie er nog perfect uit. Wij geven zelfs 5 jaar garantie op verkleuring en loslaten. De ramen zijn gewoon te wassen, dat heeft geen nadelige invloed op de folie.

Sinds 1992 leveren en monteren wij deze folie bij particulieren, bedrijven,overheden, ziekenhuizen enz. vakkundig gemonteerd, zonder luchtbellen.
Wij komen uw ramen gratis opmeten ( binnen 15 km van schinveld ), geven gratis advies en maken een gratis en vrijblijvende offerte.

Uw keuze staat  niet bij de voorbeelden?  Geen probleem, omdat wij de folie zelf uitsnijden kunnen wij ook uw eigen ontwerp / logo verwerken ( er zijn voorwaarden aan verbonden ).

Interesse !

Bel mij gerust op en wij maken een passende aanbieding voor u, 

Hessel Hendriks

0654208950