Onderstaande tekst is van onze leverancier waar wij onze planken inkopen en die wij zelf laseren, teksten en logo's zijn mogelijk.

 

Dé serveerplankenspecialist

Voor ons is het maken van serveerplanken meer dan creatie alleen. Het is onze bijdrage aan mens en natuur. Dat sociaal-maatschappelijke aspect vinden wij zo belangrijk, dat we in eigen werkplaats uitsluitend werken met mensen die het wat moeilijker in het leven hebben. Dagelijks zetten zij hun talenten in om duurzaam gekapt hout volledig met de hand om te toveren tot 100% voedselveilige planken. Daar krijgen wij en onze klanten namelijk een goed gevoel bij.

 

We maken onze planken met oog voor mens en natuur.

Zo gebruiken we alleen eikenhout afkomstig van bomen die in onze omgeving op de kaplijst stonden en is ons steigerhout van FCS-keurmerk voorzien. Om de natuur verder te besparen, behandelen we onze planken met pure druivenpitolie en voegen we er kokostouw aan toe. Om er zeker van te zijn dat onze producten ook goed zijn voor mens, zijn ze in het lab getest en dragen ze het Foodsave label conform de voedsel- en warenwet.

Handgemaakte planken

We maken onze planken van begin tot eind volledig met de hand. Zo drogen we de planken zelf in onze droogkamers. Met behulp van onze vaste houtzagerij wordt alles vervolgens precies op de juiste maat gezaagd zodat we alle planken in eigen werkplaats volledig naar wens en voedselveilig kunnen opleveren. In grote en kleine aantallen, met en zonder logo of foto. Tot slot zorgen onze agenten ervoor dat onze planken door heel Europa verzonden worden.

We vinden het belangrijk iets aan de maatschappij bij te dragen.

Om sociaal te ondernemen. Daarom bieden we mensen die het moeilijk hebben in deze maatschappij de kans opnieuw aan de arbeidsmarkt deel te nemen. Door in onze werkplaats met hun hoofd, hart en handen bezig te zijn, worden talenten herontdekt. Zo stromen ze makkelijker en gemotiveerder door naar een baan die aansluit bij hun toekomstperspectief. En daar helpen we ze graag bij.

Hout is een natuurproduct en kan dus werken, kromtrekken, ruwer worden na het afwassen, scheuren, enz.